jumbo-pakt-inBoodschappen doen wordt dit jaar bij Jumbo wel heel ontspannen. Op 22, 23 en 24 december gaat Jumbo klanten ontzorgen door het bieden van een inpakservice aan de kassa. Extra Jumbo medewerkers worden ingezet om klanten te helpen met het inpakken van hun kerstboodschappen. Ook het wegbrengen van boodschappen naar de auto is onderdeel van de actie.

Het initiatief sluit aan bij het streven van Jumbo om te zorgen voor 100% tevreden klanten. Directeur Formule en Marketing Colette Cloosterman-van Eerd: “De feestdagen zijn een heerlijke tijd om met familie en vrienden samen thuis door te brengen. Maar het is wel een drukke periode. Als familiebedrijf denken we daarom graag met onze klanten mee. We vinden het fijn om bij te dragen aan een optimale Kerst. Een paar dagen voor deze periode doen we daar een schepje bovenop door het proactief inpakken van boodschappen. Een service die we sowieso al bieden als klanten erom vragen.” Op zondag 23 december zullen ruim 250 Jumbo winkels geopend zijn.


Extra acties
Jumbo heeft nog meer initiatieven opgezet om de kerstdagen een extra feestelijk tintje te geven. De keten heeft online een leuke kerstquiz opgezet: ‘Ontdek wat voor type kerstkok jij bent’ en de Recepten Shaker App voorzien van speciale kerstrecepten. Met de '1000e klantactie' krijgt iedere duizendste klant een gratis boodschappenpakket met kerstartikelen mee naar huis.

-advertenties-

-goede doel-