DSC 0185

Iedereen die afgelopen zaterdag 15 december de vierde versie van Feeling the 80’s heeft bijgewoond heeft een fantastische avond beleefd. Het was dan ook erg druk in de kantine van de FC Zoetermeer die voor de vierde keer alle faciliteiten voor deze avond beschikbaar stelde. De Feeling the 80’s feesten worden georganiseerd door vrijwilligers die verbonden zijn aan FC Zoetermeer en die uit een maatschappelijke betrokkenheid KIKA willen ondersteunen in de strijd tegen kinderkanker. Ook bij deze versie van Feeling the 80’s wordt een bedrag gedoneerd van € 2.000,= aan de stichting KIKA. Dit bedrag werd bijeengebracht door de verkoop van entreebewijzen en een bijdrage in de verkoop van de consumpties. Wij willen dan ook iedereen die dit feest heeft bezocht bedanken voor hun bijdrage.

DSC 0219Het publiek werd door DJ Jero en de coverband The Best of Five in een tijdmachine mee teruggenomen naar de muziek uit de jaren tachtig. Muziek die door iedereen werd herkend en die herinneringen opwierp van het publiek aan hun jeugd. Het publiek reageerde dan ook dolenthousiast op de gespeelde muziek. Er werd naar hartenlust meegezongen en gedanst. Tijdens de pauzes was er ondermeer een professioneel optreden van de dansgroep Moves. De moppentoppers Jan van Diem en Harry Engels  praatten ieder op hun eigen manier de avond aan elkaar. Uiteindelijk was het de fantastische muziek uit de jaren tachtig die de overhand nam en het publiek tot in de late uurtjes in vervoering bracht.

De organisatie van Feeling the 80’s kijkt dan ook met veel trots op deze fantastische avond terug. Maar deze avond had nooit tot stand kunnen komen zonder de medewerking en bijdragen van het publiek. Ook bedankt de organisatie: FC Zoetermeer , DJ Jero, The Best of Five, Jan van Diem,Harry Engels, dansschool Moves uit Den Haag, en de vele vrijwilligers. En dat allemaal om KIKA te ondersteunen in de strijd tegen kinderkanker.

Om u een indruk te geven van de sfeer van dit Feeling the 80’s feest heeft Ton de Jong een serie foto’s gemaakt die u op onze website www.feelingthe80s.tk kunt bewonderen.

-advertenties-

-goede doel-