KerstmannenNiet alleen zijn straten en pleinen feestelijk verlicht: ook de winkels doen mee en zijn uitbundig versierd. En….er wordt voor de nodige leuke activiteiten gezorgd die aangeboden worden door de Stadshart ondernemers.

In de Passage kan men op zaterdag zelfgekochte cadeautjes laten inpakken in een met rode linten versierde en sneeuwvlokjes gevulde cadeauballon. 

Een hele lieve en zachte KERSTMAN (pop) loopt  door alle straten van het Stadshart. Natuurlijk wil hij even knuffelen en op de foto, terwijl zijn begeleider ondertussen iets lekkers uitdeelt. Een andere Kerstman snelt door het Stadshart: SANTA, zit op de rug van zijn snelste rendier Rudolph! Behendig laveert hij tussen het winkelende publiek door en verrast hij menigeen met zijn bekende “Ho, ho, ho!”.

Bekende en ook minder bekende kerstliedjes worden deze zaterdag ten gehore gebracht door een kerstmannenkoor, een Dickensorkest en een fantastische PINGUÏNBAND.

Kerstmannenorkest foto Tjapko de HeusOok op zondag 23 december kan er lekker geshopt en genoten worden van de vele activiteiten. De allerkleinsten kunnen een ritje maken in de Kerst express, een leuk treintje met de Kerstman en zijn rendier op het dak!

Overal in het Stadshart kan je Snowy de sneeuwpop met zijn begeleider Winny Winter tegenkomen. Ook Snowy vindt het heerlijk om geknuffeld te worden!

Komt u vooral ook kijken naar de Twee DIKKE KERSTMANNEN! Zij  zorgen voor de nodige hilariteit. Eentje komt niet meer uit de arrenslee, en dat geeft gemopper maar ook komische situaties.

Kerst is niet compleet wanneer er geen fraaie nostalgische kraam met lekkere WAFELS in het winkelcentrum staat. Dit jaar bakken zij de wafels in de vorm van een kerstboom en delen ze gratis uit.

Kortom, het Stadshart maakt er op 22 en 23 december weer een vrolijk Kerstweekend van!

 

 Let op! Een EXTRA KOOPAVOND voor Kerst wordt gehouden op donderdag 20 december. De winkels zijn dan geopend tot 21.00 uur.  Zoals gebruikelijk zijn de winkels ook open op vrijdagavond (21 december) tot 21.00 uur. Maandag 24 en maandag 31 december sluiten de Stadshart-winkeliers hun deuren om 17.00 uur.

 

U vind alle openingstijden buiten de speciale kerstopeningstijden op onze site onder: openingstijden

 

Foto rechts: Tjapko de Heus

 

-advertenties-

-goede doel-