kroonpart

Directeur Erik van Lieshout nog bij het oude pand, dat open blijft tot januari

Kroonpart, de verf specialist in de Dorpsstraat zal vanaf januari op twee locaties nieuwe winkels openen. In het nieuwe concept, uniek in de verfbranche, krijgen beide afdelingen van Kroonpart de ruimte. Kroonpart verhuist slechts zo'n 80 meter, maar gaat er wel op vooruit op de nieuwe locatie wat betreft ruimte en bereikbaarheid.

kroonpart2
Het nieuwe pand op het Hovesteinplein, Dorpsstraat 178 en 182b
Op nr 178 gaan in januari de deuren open van Kroonpart for Painters, een speciaalzaak op het gebied van verf, behang en alle daarbij behorende benodigdheden. Voor vakman en particulier, waar gedegen vakkennis, specialisme en service hoog in het vaandel staan. Op 182b zullen de deuren geopend worden van Kroonpart for Artists. Een unieke shop voor kunstschilders en hobbyisten, die hier alles voor hun kunstproject of vrijetijdsbesteding kunt vinden. Van ezel tot penseel, van passe-partout tot kleurpigment het is er allemaal verkrijgbaar. 

Directeur Erik van Lieshout is enthousiast over de twee nieuwe locaties: " Ons huidige pand heeft jarenlang prima dienst gedaan als vestigingspunt, maar voor onze nieuwe formules voldeed het niet meer. Het liefst wilden we niet weg uit de Dorpsstraat en dat is gelukt. We zijn blij en trots deze twee formules wederom in dit centrum te kunnen vestigen."

kleurplaat-kroonpartDe maand januari staat in het teken van de (her) opening met veel feestelijke openingsaanbiedingen in de winkels. Kroonpart daagt ook de kunstenaars in Zoetermeer uit: Voor alle kinderen is er een kleurplaatwedstrijd met leuke prijzen, de kleurplaat kunt u hier downloaden, of klik op de kleurplaat hiernaast. Voor de volwassen kunstenaars is er een kunstschilderwedstrijd met als hoofdprijs inlijsting van uw kunstwerk en een waardebon van €100,-.

Het thema van de kunstschilderwedstrijd is kleur en alle technieken en stijlen zijn toegestaan.

-advertenties-

-goede doel-