20121217 8440

20121217 8439Burgemeester Charlie Aptroot feliciteerde de vader met de geboorte van zijn tweede zoon, Mees, om daarna de nieuwe Meerpunt Babydoos uit te reiken. Mees is de eerste baby in Zoetermeer die de Babydoos krijgt, maar vanaf nu krijgen alle ouders van pasgeborenen die op het Stadhuis hun kind komen aangeven de doos als geschenk. Van de bibliotheek kreeg Mees ook nog een leeskoffertje, omdat je nooit te vroeg met voorlezen kunt beginnen!  

De babydoos bevat kortingsbonnen, informatie  en is  handig om leuke herinneringen in te bewaren. Er zitten kortingsbonnen in waarmee je je kind bijvoorbeeld gratis kunt aanmelden bij de bibliotheek, of een les ouder- kind zwemmen kan volgen.

Meerpunt

Zoetermeer is een fijne stad om in op te groeien. Bij het opvoeden van kinderen van 0 tot en met 23 jaar komen ouders voor grote en kleine vragen te staan.

De gemeente biedt hulp als dat nodig is voor een goede ontwikkeling van alle kinderen. Daarom is Meerpunt een samenwerkingsverband aangegaan met organisaties op het gebied van jeugd en gezin in Zoetermeer op het gebied van opvoeden en opgroeien in Zoetermeer. Meer informatie is te vinden op de website van Meerpunt www.meerpunt.nl

  20121217 8436

Kent u ook kersverse ouders of een pasgetrouwd stel? Zoetermeer actief plaatst gratis de trouw- of geboorte foto in de rubriek Zoetermeerders- familieberichten.

-advertenties-

-goede doel-