De politie is op zoek naar getuigen van een gewelddadige beroving donderdagavond 13 december omstreeks 23.30 uur op de Osylaan.

De 35-jarige manager van een Italiaans restaurant wilde donderdagavond zijn auto instappen toen twee mannen hem naar de grond duwden. De twee bedreigden de man met een wapen en eisten zijn spullen. De belagers reden na de beroving weg in een kleine grijze auto. Het slachtoffer wist kort daarna de politie te bellen.

Van de twee verdachten is het volgende signalement gemaakt:

 

Dader 1: Man van vermoedelijk Noord Afrikaanse afkomst, tussen de 18 tot 25 jaar, ongeveer 1.80 m lang.

Dader 2: eveneens een man van vermoedelijk Noord Afrikaanse afkomst, tussen de 18 rn 25 jaar oud, ongeveer 1.75 m lang.

 

Agenten zagen op de Binckhorstlaan in Den Haag een auto rijden die voldeed aan de omschrijving. Hierop besloten zij de inzittenden - een 22 en een 23-jarige Hagenaar - aan te houden. Uit het onderzoek is tot op heden niet gebleken dat de mannen betrokken waren bij de beroving. Eén van de verdachten stond gesignaleerd voor een inbraak elders in de stad Den Haag.

 

logo-politie

Heeft u tips voor de politie?

Heeft u iets gezien dat de recherche kan helpen bij het oplossen van deze zaak? Heeft u informatie over het grijze voertuig dat met harde snelheid is weggereden? Belt u dan met de recherche van Bureau Zoetermeer via 0900 8844. Liever anoniem? Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.

-advertenties-

-goede doel-