alfrink-collegescreenshot-homepageEen aantal oud-leerlingen van het Alfrink College hebben in opdracht van hun oude middelbare school de site van de school volledig vernieuw en gemoderniseerd. De website was om diverse redenen aan modernisering en verbetering toe.

Na het Alfrink  College ging Wouter Klein Heerenbrink aan de TU Delft studeren, Kilian Valkhof ging naar de hogeschool Rotterdam en Lars Blommers bezocht de Erasmus Universiteit.  Gezamenlijk vormen ze momenteel de spil van een inmiddels full-service internetbureau, genaamd Fluxility. Het was voor het Alfrink College dan ook een logische stap om Fluxility de opdracht te geven de bestaande website aan te passen aan de eisen van vandaag. Immers het bedrijf heeft als groot voordeel dat ze de cultuur van de school heel goed kennen.

De nieuwe website is ontworpen volgens de responsive-design principe. Dit betekent dat de website zich aanpast naar het medium waarop deze bekeken wordt. Hierdoor is de website automatisch geoptimaliseerd voor tablets en smartphones, maar tegelijkertijd ook voor grotere beeldschermen. Met deze responsive-website loopt het Alfrink als school voorop en is de website klaar voor de toekomst.

Net als de oude website staat deze boordevol informatie zowel voor leerlingen als ouders, maar zeker ook voor ouders en leerlingen die het Alfrink nog niet kennen en graag wat meer informatie over de school willen hebben. Zo is er met name voor de groep acht leerlingen de mogelijkheid op via de nieuwe site op een speciaal voor hen gemaakt gedeelte te komen. Pagina’s die in begrijpelijke taal eventueel toekomstige leerlingen een beeld geven van het Alfrink College.

Het Alfrink College is blij met de nieuwe website, ook omdat deze toegankelijker is en frisser en moderner oogt. Bekijk de nieuwe site op: www.alfrink.nl

-advertenties-

-goede doel-