IMG 3835

IMG 3790Afgelopen zaterdag kwam Jong Perspectief in actie dankzij verzekeringsmaatschappij ASR! Een vrijwilliger van Jong Perspectief werkt bij ASR en als werknemer kun je een goed doel opgeven om een leuke actie te sponsoren. Jong Perspectief was dan ook super blij dat ASR de High Tea voor alle vrijwilligers en hun maatjes financieel wilde ondersteunen.  Er was veel animo; een groep van wel 40 deelnemers, vrijwilligers en maatjes, hadden zich aangemeld!

Stadsboerderij Landzigt in Den Haag verwelkomde ons in hun schitterende keuken en aldaar werd er gewerkt aan cup cakes versieren, tompoucen, hawaïbroodjes, enz. Degenen die klaar waren met voorbereiden konden niet stil gaan zitten want zij werden aan het werk gezet om de High Tea tafel te dekken en te voorzien van prachtige feestfonteinen.  Toen uiteindelijk alles klaar was en iedereen aan tafel was gegaan werd er gesmuld en nagesproken over elkaars kookkunsten. Het enige minpuntje deze middag was dat er al etende werd ontdekt dat de appelflappen vreselijk stonden te verbranden in de oven. Tja,..het mocht de pret niet drukken!

IMG 3850Bijzonder om zo’n grote groep met volwassenen en jongeren aan het werk te zien. De sfeer was super relaxed en met elkaar waren zij het eens;...geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar!

Wilt u meer weten over dit leuke maar vooral zinvolle vrijwilligerswerk? Kijk dan op onze website voor meer info, www.jongperspectief.nl. Veel jongeren zijn op zoek naar een maatje! Misschien een goed voornemen voor 2013? Bel ons;  079-7502233. We zijn van ma-vr van 9.00-12.00 uur bereikbaar om op al uw vragen antwoord te geven! Stichting Jong Perspectief Zoetermeer e.o.
Croesinckplein 22-24, 2722 EA Zoetermeer

-advertenties-

-goede doel-