oh-winkelcentrum2

Het nieuwe Winkelcentrum Oosterheem

 

Zoekt u een huur- of koopwoning in Zoetermeer? Kom dan naar de Open Dag Oosterheem! Diverse nieuwe projecten in Waterzicht, de nieuwste woonbuurt van Oosterheem, zijn in verkoop. Onder het genot van een gezellige kerstborrel hoort u alle nieuws en worden uw vragen beantwoord.

De open dag wordt gehouden op zaterdag 15 december van 11.00 – 14.00 uur.

Tijdens de Open Dag kunt u drie projecten modelwoningen bezoeken: appartementengebouw Edelweiss aan het Heempark, twee-onder-een-kap project De Witte Waterlelie en Puur, een appartementencomplex aan het water.

Nadat in ongeveer twee maanden tijd de koopwoningen in het project De Optimist in Waterzicht bijna allemaal verkocht zijn, is Bouwfonds Ontwikkeling begonnen met de verkoop van nog eens 13 eengezinswoningen in 3 varianten. Een duurzame kwaliteitswoning in dit project kost vanaf € 199.950 vrij op naam. De woningen komen op kavels van 133 tot circa 200 m2 en hebben een zonligging op het Zuidwesten.

U kunt ook kiezen voor een van de 30 woningen van ‘wonen in Waterzicht’ die in verkoop zijn gekomen. Eengezinswoningen met een diepe achtertuin aan het water. De locatie van de trap, de slaapkamers, de keuken en de badkamer zijn vrij indeelbaar. Zo kunt u zelf optimaal gebruik maken van de ruimte. Prijs van de waterwoning € 244.000, - vrij op naam.

Voordeel voor snelle beslissers

Er is volop keus. Extra voordeel is er voor wie zijn optie op een woning voor 1 maart 2013 omzet in een koop. Dan maakt u kans op een wooncheque ter waarde van € 450, -. Kijk voor de voorwaarden op www.oosterheem.nl. Daarnaast is het bij diverse projecten mogelijk om nog dit jaar een koop-/aannemingsovereenkomst te tekenen. U kunt daardoor nog gebruik maken van de aantrekkelijke fiscale voordelen. Na 1 januari 2013 wordt de hypotheekrenteaftrek flink ingeperkt.

-advertenties-

-goede doel-