sou2soul

Gospelkoor Soul2soul

In 2012 houdt het Leger des Heils naast de wekelijkse samenkomsten elke maand een bijzondere samenkomst. Op 16 december is alweer de laatste bijzondere samenkomst van het jaar en is het koor Soul2Soul en majoor Ans Wimmers te gast.

Gospelkoor Soul2Soul is een gezellige, enthousiaste groep zangers uit Teylingen. Soul2Soul is in september 2010 opgericht en bestaat uit ruim 30 koorleden van uiteenlopende leeftijd en achtergrond. Saamhorigheid, enthousiasme, kwaliteit en beleving zijn de trefwoorden. Dit koor heeft een divers en boeiend repertoire opgebouwd, waarbij beleving en kwaliteit voorop staan. Het belooft weer een mooie samenkomst te worden.

Na afloop is er gelegenheid voor een kopje koffie/thee met iets lekkers. De samenkomst begint om 10.30 uur in de korpszaal aan het van Lierepad 13, Palenstein. Iedereen is van harte welkom! Kindernevendienst is aanwezig.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met kapitein H. Scholtens, voorganger van het Leger des Heils korps Zoetermeer, telefoonnummer 079-5939190.

 

-advertenties-

-goede doel-