Een buikluisterend leuke mumselmusical!

IMG 2332

De cast van Alice in Wonderland, foto: Redline fotografie

 

Alice-wonderlandAlice in Wonderland is een geheel nieuw geschreven musical die je meeneemt naar een wel heel vreemde wereld! Na succesvoorstellingen als Peter Pan en Pinokkio brengt Greg & Baud Productions voor de twaalfde keer een kerstvoorstelling op de planken. Een talentvol artistiek team en een getalenteerde cast bezorgen u hét familie-avondje uit in de kerstvakantie!

De cast is nu nog druk bezig met de laatste repetities en het passen en uitzoeken van de fantastische en magische kostuums, maar u kunt nu al kaarten bestellen voor deze leuke musical.

Alice-in-WonderlandTijdens de zoveelste verhuizing van haar ouders neemt de slimme maar dagdromende Alice een andere route; een sprong in een diepe rioolput brengt haar op magische wijze in een waanzinnige fantasiewereld! Tijdens haar spannende, grappige, maar vooral mumselige reis door Wonderland ontmoet zij een zeer relaxte rups, twee etiquette-vedetten, een beledigend boeket, zeeschepsels met droge humor, een prikkelbare koningin en nog veel meer wonderlijke bewoners; de één nog (on)behulpzamer dan de andere...

Neem plaats in de aardbeienblaadjesbeestjespootjes blauwe stoelen van het Kwadrant Theater en snuif de geur op van gebakken luxaflex, otterneusjes en verse suikerbeestjes!

Deze familiemusical, gebaseerd op het beroemde verhaal van Lewis Caroll, is te zien van 22 december 2012 t/m 6 januari 2013 (aanvang 20.00 uur). Tevens zijn er matinees om 14.00 uur op 23, 26 en 30 december 2012 en op 2 en 6 januari 2013. Kaarten à 12,50 zijn te bestellen via www.greg-baud.nl/alice. Alice in Wonderland is geschikt voor iedereen vanaf 5 jaar.

Kijk hier naar de trailer van Alice in Wonderland:

 

-advertenties-

-goede doel-