2012 0607010In juni dit jaar werd de start en finish van de avondwandelvierdaagse nog op het terrein van de SilverDome gehouden, volgend jaar is het anders. De politie heeft na evaluatie besloten dat het evenement beslist niet meer mag plaatsvinden bij de SilverDome in verband met te drukke aan- en afvoerwegen. Veel deelnemers en begeleiders stonden ’s avonds voor aanvang in de file op de Oostweg en omliggende straten.

De organisatie is zich gaan oriënteren om het evenement weer in het Stadshart te laten starten. Vele mogelijkheden zijn onderzocht met medewerking van de gemeente Zoetermeer. Geen van de mogelijkheden kwam echter in aanmerking zodat het einde dreigde voor de avondwandelvierdaagse. Totdat de  organisatie in contact kwam met mevrouw van Akkeren van Promotie Stadshart. Zij kwam met het goede nieuws dat de heer Blansjaar, eigenaar van Pub Eetcafe The Old Pal aan het Oostwaarts,  bereid was zijn onderkomen voor de komende jaren beschikbaar te stellen als startburo voor de avondwandelvierdaagse.

De organisatie is verheugd dat zij kan melden dat het evenement gehouden gaat worden van 3 t/m 6 juni 2013 en dat het als vanouds weer een feest gaat worden. Begin maart zullen de inschrijfformulieren verzonden worden  naar  scholen  en verenigingen.

Vanaf begin februari kan men voor informatie terecht bij:  A. Mansveld   079 – 361.22.98 of bij S. Timmer    079 – 362.05.83 of de site   www.avondvierdaagse-zoetermeer.nl

-advertenties-

-goede doel-