MANFRED-MANNS-EARTH-BAND

Woensdag 12 december komt Manfred Mann’s Earth band voor een eenmalige show naar Nederland. De live optredens van deze band hebben langzamerhand een cultstatus bereikt. Tickets zijn verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl en Free Record show.

Manfred Mann maakte naam in de jaren '60 en had veel succes in die periode, maar in de jaren '70 deed hij er nog een schepje bovenop! In 1971 richtte Mann namelijk Manfred Mann’s Earth Band op. Ze stonden in '77 als hoofdact op Pinkpop en hadden grote hits als Mrs. Henry, Joybringer, Blinded by the Light en Davy's on the Road Again. Een optreden van Manfred Mann's Earth Band is goed te omschrijven als een Greatest Hits show.

Manfred Mann's Earth Band bestaat, naast Mann zelf op keyboards, uit de volgende muzikanten: medeoprichter Mick Rogers op gitaar en zang, bassist Steve Kinch (nu al meer dan vijftien jaar actief voor de MMEB), zanger Peter Cox (sinds oktober 2009 de nieuwe vocalist van de Earth Band, maakte naam met de band ‘Go West’) en drummer Jimmy Copley (die drumde bij groepen als Deep Purple, Roger Clover, Jeff Beck en Seal). Met deze bezetting is de Manfred Mann's Earth Band een van de beste live acts van dit moment.  

Woensdag 12 december 2012

Manfred Mann’s Earth Band

Aanvang 20.30 uur, avondkassa geopend vanaf 19.30 uur

Toegang 29,- euro (vvk excl. servicekst) / 32,- euro (avondkassa indien beschikbaar)

Cultuurpodium Boerderij

Amerikaweg 145, Zoetermeer

www.boerderij.org

-advertenties-

-goede doel-