volodymyr-kurylenkoWoensdag  12 december  zal het  lunchpauzeconcert in de Oude Kerk te Zoetermeer (Dorpstraat 59) worden verzorgd door Volodymyr Kurylenko op de Bayan. Een bayan is een Russische accordeon. Vorig jaar heeft deze Oekrainse muzikant een geweldig concert verzorgd, reden genoeg om hem dit jaar weer uit te nodigen. Het belooft weer een spectaculair concert te worden.

De Oekraïense Volodymyr Kurylenko komt regelmatig voor concerten naar het Westen. Ondanks de successen híér vindt Kurylenko steeds zijn weg terug naar Oekraïne, waar hij zich sterk maakt voor het behoud van het culturele erfgoed, met name dat van de authentieke bajancultuur. Dit doet hij o.a. door het organiseren van (gratis) concerten, het maken van cd- en video-opnames van collega-bajanspelers, het verspreiden van muziekpartituren enz.

Het concert is gratis toegankelijk en duurt van 12.45 tot 13.15 uur.

De concerten en programma,s kunt u ook vinden op de website van onze Stichting  : www.concertenzoetermeer.nl De wekelijkse lunchpauzeconcerten in de Oude Kerk zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op woensdagmiddag tussen Organisatie :Stichting  Concerten Oude Kerk Zoetermeer

Inlichtingen Tel :079-3612364    

-advertenties-

-goede doel-