beestengeluk 01 MRbeestengeluk 02 MRZaterdag 5 september is het één groot dierenfestijn in Zoetermeer. Piet Hellemans, dierenarts en presentator van het tv-programma Beestengeluk komt met zijn speciale truck naar Diervoeders Zoetermeer aan de Storkstraat. Van 13.00 tot 16.00 uur houdt hij gratis inloopspreekuren voor trotse baasjes en hun huisdieren. Piet Hellemans geeft antwoord op allerhande dierenvragen en -problemen. Er worden tevens tv-opnames gemaakt van het Zoetermeerse dierenfestijn. Tijdens het evenement zijn alle benodigde spullen binnen handbereik zodat elk baasje met een passend advies en een presentje voor het dier naar huis gaat. Voor kinderen is er tevens een groot springkussen aanwezig.

Heb je geen vragen, maar wel een bijzonder huisdier? Je bent van harte welkom met hamster, hond, poes, paard, schildpad, gekko of slang…!

Het tv-programma Beestengeluk is iedere zondag te zien op SBS6. Op zondag 20 september om 17.00 uur wordt het verslag van het dierenfestijn in Zoetermeer uitgezonden.

Locatie: Diervoeders Zoetermeer, Storkstraat 8, Zoetermeer

Fotocredit: Beestengeluk/SBS6

-advertenties-

-goede doel-