WEB Ansichtkaart Dag van Palenstein 2015 Rob VerbuntDe 15e editie van het bruisende wijkfeest de Dag van Palenstein zal in het teken staan van 'duurzaamheid.' Op allerlei manieren zal hier tijdens het dagprogramma op zaterdag 12 september aandacht aan worden besteed. Zoetermeerders worden in de aanloop naar 12 september opgeroepen om goede ideeën rond het thema door te geven aan de organisatie. Speciale aandacht is er dit jaar voor Stichting Kika, een organisatie die ernaar streeft de genezingskans van kinderen met kanker te vergroten. Tijdens de Dag wordt ook de Kat van Palenstein officieel onthuld in zijn nieuwe, door bewoners en kunstenaar Niels Lakens geschilderde vacht.

Kraamverhuur

Van 10.00 uur tot 16.00 wordt er rondom het Castellum de jaarlijkse braderie gehouden, waarvoor nog kramen gehuurd kunnen worden. Om 12.00 uur start het activiteitenprogramma.

 

Doe mee

Heb jij een duurzaam idee? Wil je een kraam huren voor de braderie? Meehelpen als vrijwilliger? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contact
Kom op zaterdag 12 september naar de Dag van Palenstein. Je bent van harte welkom. Blijf op de hoogte via www.facebook.com/dagvanpalenstein  of ga naar www.palensteinzoetermeer.nl.

Vind 'Dag van Palenstein' op twitter via: #DvP2015

-advertenties-

-goede doel-