DSC 2055-X3De Boerendag wordt zoals altijd gehouden in de Dorpsstraat die met haar authentieke uitstraling een natuurlijke achtergrond vormt voor de activiteiten die deze zaterdag plaatsvinden. En er valt opnieuw heel wat te zien en te beleven!

Na de officiële opening om 11.00 uur door burgemeester Aptroot volgen demonstraties oude ambachten, is er een Kinderboerderij van ’t Geertje, zijn er proeverijen, musiceert de Herenboerenband er lustig op los, en komt ook de Ganzenfanfare voorbij! Ook Klara 3, Bertus 5 en Milou de Koe zijn met de trekker op pad en Simon de Ballonnenboer maakt zijn opwachting tijdens deze Boerendag! Tevens is er een mini Fuchsiashow en kunnen ritjes in een originele kaasbrik gemaakt worden.

Verder zijn er de nodige attracties, zoals Oudhollandse spelletjes, een touwslagerij, de Dieromdom, een Superklomp en een schminkstand.

Het programma van de Zoetermeerse Boerendag zal zich afspelen tussen 11.00 en 17.00 uur. En alle attracties zijn gratis toegankelijk.

Zie ook www.promotiezoetermeer.nl en www.dorpsstraatzoetermeer.nl

De Zoetermeerse Boerendag wordt mogelijk gemaakt door de Gemeente Zoetermeer, Stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer, Fonds 1818, de winkeliersvereniging van de Dorpsstraat en PMS Promotie & Management Services uit Zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-