CKC Open Dag 1 juni 2013 a

Het nieuwe seizoen begint bij CKC & partners met een Open Dag op zaterdag 29 augustus. Tussen kunnen geïnteresseerden tussen 11.00 en 16.00 uur kennis maken met alle lesaanbieders en amateurverenigingen op het gebied van beeldende kunst, muziek, theater, musical, digitale fotografie, dans en nieuwe media.

De Open Dag is hét moment om iets uit te proberen. CKC heeft meer dan 75 workshops waar men gratis aan kan deelnemen om zo kennis te maken met het activiteitenaanbod voor seizoen 2015-2016. Leuk om samen te doen met je vriend, vriendin, broer of zus. Daarnaast kunt u ook genieten van een van de vele optredens en demonstraties.

Vraag maar raak!

Verzamel al uw vragen en stel ze aan de docenten, dirigenten, choreografen, bandcoaches, peerteachers of ensembleleiders. De vele lesaanbieders en amateurverenigingen staan te popelen om uw vragen te beantwoorden.

100 Proeflessen

Nog net even beter kennismaken? Schrijf je dan tijdens de Open Dag in voor één van de 100 proeflessen! Tijdens een proefles kun je nog beter kennismaken met de docent en de les uitproberen. De proeflessen vinden plaats in september.

Bekijk het volledige programma van de Open Dag opwww.ckc-zoetermeer.nl/opendag.

-advertenties-

-goede doel-