Chihuahuasmoothcoat

’t Dierenparadijs (Dorpsstraat 75) houdt op vrijdag 28 augustus weer de jaarlijkse Chihuahua wedstrijd. Dit jaar is de wedstrijd uitgebreider dan ooit.

De dag begint om 16.00 uur met een Chihuahua bingo bij MIJN Restaurant (Dorpsstraat 58). In verschillende rondes zijn leuke prijzen te winnen voor uw dierenvriendje en voor ‘t Dierenpardijs is een speciale Chihuahuastand ingericht.

Verschillende medewerkers zijn deze dag aanwezig om er een gezellig geheel van te maken. Zo kunt u foto’s van uw hond laten maken door de mensen van FotostudioZ. Ook kunt u uw hond een beautybehandeling geven van Laura’s Trimsalon. Sweet Lake Fashion verkoopt echte Chihuahua t-shirts. De honden kunnen zich verder uitleven op de Chihuahua kermis met leuke attracties.

Om 18.00 uur begint de wedstrijd. Welke Chihuahua is als eerste bij zijn baasje? Voor elke deelnemer aan de wedstrijd is er een leuke goodybag beschikbaar en de winnaar wint een heuse beker. Deelnemers ontvangen de hele dag een korting op hun Royal Canin Chihuahua voer.

Vergeet uw camera niet

Wanneer u een leuke of grappige foto van uw hond op hun facebookpagina plaatst, maakt u ook kans op een leuke prijs. Opgeven voor de wedstrijd kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.www.facebook.com/dierenparadijszoetermeer of in de winkel.

-advertenties-

-goede doel-