food soul festivalTijdens het laatste weekend van augustus is het zaak dat je je minstens éénmaal richting Zoetermeer begeeft. Op het Marseillepad (langs de grote Dobbe) vindt namelijk wederom het Food Soul Festival plaats; het food festival voor jong en oud. Campers, aanhangers, busjes en bakbrommers verzamelen zich langs de Dobbe. Allemaal verbouwd tot keuken… Diverse ludieke wagens komen hier hun specialiteiten bereiden en aan de man brengen.

Natuurlijk ontbreekt ook het muzikale vermaak niet; het festival wordt ondersteund door heerlijke soul muziek. Deze muziek wordt verzorgd door ‘de Witte Snor’. Vanaf deze tractor wordt de muziek gedraaid. En ‘s avonds gaat het dak eraf met diverse dj’s; in een grote spiegelbol zorgen deze dj’s voor nog meer soul-geweld….!

Vanaf vrijdag 28 augustus tot en met zondag 30 augustus kan iedereen genieten van heerlijke culinaire verrassingen, mooie speciale wijnen, ambachtelijke bieren en fantastische muziek. En het spectaculaire uitzicht op de Dobbe maakt het gehele plaatje compleet.

De toegang tot het evenement is gratis en de keukens zijn open op vrijdag 28 augustus van 16.00 – 23.00 uur, zaterdag 29 augustus van 12.00 – 23.00 uur en zondag 30 augustus van 12.00 – 21.00 uur.          

-advertenties-

-goede doel-