In eerste instantie zou kinderdagverblijf De Drie Ballonnen locatie Buytenwegh in het pand aan de Nesciohove blijven tijdens de verbouwing. De Annie MG Schmidtschool was al eerder om deze reden verhuisd naar de Carry van Bruggenhove. Omdat het voor de kinderen, ouders en personeel niet aangenaam is om te verblijven in herrie, stof en bouwmateriaal, is er voor gekozen om ook te gaan verhuizen.

DrieBallonnenAnnieMG 2Foto: Staand links Inge Douwes Directrice Annie MG Schmidtschool en naast haar Juf Marielle van de 'vertikaalgroep' van De Drie Ballonnen. 

 

Integraal kindcentrum

Deze tijdelijke verhuizing van De Drie Ballonnen is nodig vanwege verbouw- en nieuwbouw werkzaamheden aan het Integraal kindcentrum aan de Nesciohove. Na afronding van de werkzaamheden verhuizen zowel dalton bassischool Annie MG Schmidt als De Drie Ballonnen weer terug naar het vertrouwde adres aan de Nesciohove in Zoetermeer om samen een doorlopende lijn van 0 tot 12 jaar in het Integraal kindcentrum te verzorgen.

De Drie Ballonnen heeft twee lokalen in het gebouw van de Annie MG Schmidtschool en twee lokalen bij 't Schrijverke (direct aan de overkant).

DrieBallonnenAnnieMG 10

De kinderen  zijn snel gewend aan de nieuwe

locatie en spelen er op los.

Informatie

Deze zomer stond voor de kinderen van het kinderdagverblijf al in het teken van verhuizen. Zo hebben de kinderen hun eigen verhuisdoos gemaakt en stopten ze daar hun favoriete speelgoed in. Als welkomstverrassing zullen de schoolgaande kinderen aan de peuters van het kinderdagverblijf gaan voorlezen.

De nieuwe lokatie is aan de Carry van Bruggenhove 2-4.


Meer weten over De Drie Ballonnen, méér dan kinderopvang? Kijk dan op www.drieballonnen.nl. Bent u geïnteresseerd in Dalton onderwijs kijk dan op de website www.amgszoetermeer.nl

-advertenties-

-goede doel-