natuurtuinOp zondag 23 augustus is er een rondleiding in de natuurtuin onder leiding van een natuurtuingids. De wandeling begint om 14.00 uur bij het Westpunt in het Westerpark en duurt ca 1 uur. In de tuin zult u diverse nabloeiers zien zoals harig wilgenroosje en planten die na het maaien voor de tweede keer in bloei komen.

De aandacht ligt vooral op de verschillende landschappen die in en rond Zoetermeer zijn en waren en daarmee ook de relatie met de plantengroei. En dankzij uitgekiend maaibeheer heeft de natuurtuin zich ontwikkeld tot een tuin met veel soorten planten en dieren.

 

Deelname is gratis, honden mogen niet mee in de tuin. Voor rolstoelen en kinderwagens is de tuin helaas minder goed toegankelijk. Ook bij slecht weer gaat de wandeling door.

Voor groepen en andere belangstellenden is tegen een kleine vergoeding mogelijk op andere dagen een rondleiding aan te vragen. Voor informa­tie en aanmelding voor een groepswandeling via de email; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

-advertenties-

-goede doel-