boomgaard dinerOp zaterdag 22 augustus organiseert Starters4Communities de tweede editie van het Romantisch Boomgaard Diner op de wijktuin in Zoetermeer. Na het succes op 11 juli willen we nog meer mensen laten genieten van een biologisch 3-gangen diner in een sfeervolle en romantische setting.

Voor het diner op 22 augustus zijn er nog een aantal plaatsen beschikbaar! Voor €40,- euro kunt u genieten van een biologisch 3-gangen diner inclusief wijnarrangement. Natuurlijk worden er ook non-alcoholische drankjes geserveerd. Tijdens het diner zullen er verschillende klassieke optredens zijn waarbij u heerlijk kunt genieten van de groene omgeving en verschillende smaaksensaties. Een beleving voor jong en oud! Deel deze ervaring met uw familie, vrienden of de liefde van uw leven!

Met de opbrengsten van de diners is de crowdfundcampagne van Starters4Communities succesvol gesteund! Door het voltooien van de campagne kunnen young professionals het trainingsprogramma volgen waarbij ze worden opgeleid tot sociaal ondernemer. Daarbij leren ze meer over bewonersgestuurde stadsontwikkelingen en zetten de starters hun opgedane kennis direct in bij verschillende buurtinitiatieven, zoals in de Wijktuin Broekweg in Zoetermeer en initiatieven in de Schilderswijk in Den Haag.

Wilt u bij deze mooie avond aanwezig zijn? Laat het de organisatie dan weten en stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. u kunt de tuin binnen lopen vanaf 18.00 uur.

Voor meer informatie over Starters4Communities en hun succesvolle crowdfundcampagne kunt u ook kijken op www.starters4communities/den-haag

Wijktuin Broekweg vindt u aan de Broekwegzijde 195, 2725PE Zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-