Gemeene ZoetermeerVele Zoetermeerders hebben ideeën over het openbare gebied door ervaringen vanuit werk of wanneer ze iets vernieuwends hebben gezien in het buitenland. Deze ideeën kunnen inwoners van Zoetermeer indienen bij de gemeente. Denk hierbij aan de oplichtende verf als markering voor een fietspad, een weg van plastic of speeltoestellen voor kinderen die veranderd kunnen worden als kinderen in de buurt opgroeien.

De gemeenteraad heeft in het voorjaar extra geld vrijgemaakt voor onder andere innovatie in de openbare ruimte. De ideeën worden bekeken en beoordeeld en als ze geschikt zijn meegenomen in de plannen. Wethouder Marc Rosier: “We staan als gemeente open voor pionieren en voor vernieuwende ideeën. We maken daarbij graag gebruik van de kennis en kunde van onze Zoetermeerders. Ik wil dan ook alle inwoners en ondernemers oproepen om hun vernieuwende ideeën voor de openbare ruimte aan te leveren.”

Idee inleveren

Als u denkt dat u een goed idee heeft voor vernieuwingen, lever dit idee dat aan. Dit kan in ieder geval tot 1 oktober op het volgende mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

-advertenties-

-goede doel-