20140829-25738Van maandag 17 t/m vrijdag 21 augustus kun je elke dag heerlijk spelen bij Speelmeer! Elke dag kun je sporten, spelen, voetballen in een voetbalboarding, klimmen op een klauterbaan, springen op luchtkussens, zwemmen en van de Speelmeer mega glijberg in het diepe plonzen of in de kano’s of raderbootjes door het zwembad varen, creatief zijn, een speurtocht doen of spelen op de Wii. Iedere dag is 2Quest entertainment aanwezig met Fun Group Gaming, zijn er verschillende workshops en sportverenigingen, kun je meedoen met bingo, waveboarden, kijken naar een theatervoorstelling of dansen in de kinderdisco. Met mooi weer word je nat met de waterspelletjes of doe je wedstrijdjes en win je prijsjes bij de Speelmeer4kidzz-presentator. Of laat je schminken! Voor de jongste kinderen is er een programma in de Doezelhoek. Naast deze onderdelen is er dagelijks een aanbod van nieuwe, spannende, verrassende, avontuurlijke en creatieve activiteiten.

Programmaoverzicht Speelmeer in De Veur

Maandag 17 augustus Happy Wieltjesdag bij Speelmeer

Vandaag is het Happy Wieltjesdag! Slimmerz, Wheels of Friendship organiseert een te gekke tocht op wieltjes in het Burgemeester Hoekstrapark. Neem je skates, step, skateboard, waveboard, space scooter of andere kleine wieltjes mee. Om 15.00 uur kun je je verwonderen over de malle fratsen van Clown Zassie met zijn kindershow.

Dinsdag 18 augustus Happy Beachparty bij Speelmeer

Vandaag schijnt de zon en houden we onze eigen Beachparty. Dat betekent spelen met Superzand of in een luie stoel onder een parasol in de zon zitten, lekker zwemmen en na afloop met zelfgemaakte haargel je haar weer in model brengen. Om 15.00 uur ga je lekker zitten voor de theatershow van de maffe professoren van Fun Science.

Woensdag 19 augustus Happy Beestenboel bij Speelmeer

20140829-25836.JPGVandaag wordt het een vrolijke beestenboel. Alles staat in het teken van dieren. Doe de stormbaan en ontwijk de krokodillen als je over de hangbrug loopt en word opgegeten door Snappie de Walvis. Draaf de Paardenestafette of kom in het zwembad stoeien met de hond. Om 15.00 uur kun je lekker relaxen bij de theatershow. Vanaf vandaag kun je ook komen grabbelen.

Donderdag 20 augustus Happy camping bij Speelmeer

Kamperen hoort bij de zomervakantie. Kom vandaag in de tent bij Speelmeer. Leer hoe je een tent kunt opzetten en doe mee met bingo, de campingestafette, dienbladrace, afwaswedstrijd en slaapzaklopen. Storm over de Klimvulkaan, hang de was op bij een estafette, maak een tent met Stocs of bak een hamburger boven een vuurtje. Om 15.00 uur is er een fantastische voorstelling van Jovel Entertainments met “de Coole Kids Show”.

Vrijdag 21 augustus Happy Pretpark Speelmeer

Speelmeer is vandaag net een pretpark. Draai een paar rondjes in de Zweefmolen of ga door je knieën voor Japie de Rups. Maak een dromenvanger, hou je bezig met wol vilten of versier een hartje met pailletjes. Ga uit je dak bij de kinderdisco van Fred Pet en laat al je coole moves zien. We gaan een echte ‘Battle’ houden! Ook dit jaar maak je weer vriendjes bij Speelmeer. Speelmeer bubbelt en bruist weer, is spannend, actief en creatief. Je verveelt je geen moment!

Wat kost het?

De toegang voor een dag Speelmeer is voor volwassenen en kinderen € 3,10. U kunt bij Speelmeer bij de linkerkassa met uw pinpas betalen. Contant betalen blijft wel mogelijk. In dat geval graag gepast betalen. Kinderen van 4 t/m 12 jaar oud met een ZoetermeerPas hebben op vertoon van deze pas én tegen inlevering van cheque nr. 8 gratis toegang. Geen ZoetermeerPas? Vergeet niet om dan gebruik te maken van de kortingsbon en verrassingsbon uit je SpeelmeerPaspoort op bladzijde 13.

-advertenties-

-goede doel-