In juli hebben Zoetermeerders kunnen genieten van ‘Zondag in ’t Park’. In afwachting van de voortzetting van dit festival in september is er dit jaar ook in augustus creativiteit te beleven in het Nicolaaspark. Dan wordt hier namelijk de lifestylemarkt ‘Markt in ’t Park’ georganiseerd. Je kunt hier terecht voor creatieve koopwaar en lekker eten en drinken. Een DJ zorgt voor de muzikale omlijsting!

Markt in ’t Park

markt parkTijdens ‘Zondag in ’t Park’ bleek de behoefte aan een laagdrempelige plek waar creativiteit en ontmoeten centraal staan groot. De organisatie van het festival wilde meer doen met deze wens, en lanceert nu ook ‘Markt in ’t Park’. Het motto? ‘Shop ‘till you drop & have fun’. Tijdens de markt kun je ontdekken hoe shoppen, creativiteit en een uitmuntende sfeer hand in hand kunnen gaan en je laten inspireren door de koopwaar!

Op 9 augustus 2015 vindt de eerste editie van de lifestylemarkt ‘Markt in ’t Park’ plaats. Ongeveer 50 standhouders verkopen hier vintage, handmade, fashion, kids items, affordable art, design, food en nog veel meer! Een groot deel van hen woont in Zoetermeer.

De standhouders verkopen stuk voor stuk mooie producten met een verhaal. Gehaakt, gebreid, (lokaal) geoogst, geperst, getimmerd of beschilderd: je kunt het hier allemaal vinden. Denk aan ambachtelijke producten maar ook aan dingen van nu, zoals handgemaakte items in Ibiza-stijl. Het zijn bovendien vaak unieke items, voor interieur of kledingkast bijvoorbeeld. Wil je heerlijk eten en drinken en in contact komen met ontwerpers, designers en kunstenaars? Dan ben je bij ‘Markt in ’t Park’ aan het juiste adres. De markt is leuk voor jong en oud.

 

Praktische informatie

De lifestylemarkt ‘Markt in ’t Park’ zondag 9 augustus van 11-17 uur. Ben je nieuwsgierig naar het aanbod? Like dan de Facebookpagina: www.facebook.com/marktinhetpark. De markten zijn gratis toegankelijk.

Locatie: Nicolaaspark (naast de Nicolaaskerk, achter de locatie van Terra Art Projects, Dorpsstraat 12), Zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-