razende-reporters

Notitieblok, check! Pen, check! Fototoestel, check! Perskaart en interviewvragen, check! De Razende Reporters van Kern Kinderopvang Zoetermeer zijn klaar voor een kijkje in de sportieve keuken van de andere buitenschoolse opvanglocaties van COKD Kinderopvang en Kinderopvang BijDeHand!

2014 is het jaar van Sport&Bewegen bij Kern Kinderopvang Zoetermeer. En bij alle andere kinderopvangorganisaties van de SWKGroep. In de zomervakantie worden op alle locaties diverse leuke activiteiten op het gebied sport en bewegen georganiseerd. En wat is er niet leuker dan dat kinderen van de verschillende kinderopvangorganisaties bij elkaar kijken naar alle leuke sport- en spelactiviteiten.

Razende reporters, flitsende fotografen en interessante interviews

De Razende Reporters zijn een wisselend groepje kinderen uit de verschillende kinderopvangorganisaties van de SWKGroep die in juli en augustus diverse buitenschoolse opvang locaties bezoeken. Er is een selectie gemaakt vanuit alle geweldige vakantieactiviteiten die georganiseerd worden door de organisaties die de Razende Reporters kunnen bezoeken. Van de Natuurspeeltuin, yoga, vlottenbouwen, bootcampen, waterestafette, klimmen tot sporten in het Kralingse Bos of het Balijbos.

De reporters leggen verslag van al deze sportieve, leuke en uitdagende vakantieactiviteiten. Zij interviewen medewerkers en kinderen, zetten hun eigen indruk op papier en maken flitsende foto’s. De verslagen worden daarna gedeeld op de socialmediakanalen en de websites van de kinderopvangorganisaties van de SWKGroep. En uiteindelijk komt er een echte ‘Razende Reporter krant’.

-advertenties-

-goede doel-