oh-winkelcentrumZaterdag 30 augustus (09.00 – 21.00 uur) en zondag 31 augustus (09.00 – 18.00 uur) is er een gezellige multiculturele braderie op winkelcentrum Oosterheem. Diverse kraamhouders én kinderen presenteren u twee dagen lang tal van leuke items en aanbiedingen. Zowel nieuw als tweedehands!

Het aanbod is groot. Van loom elastieken tot schoenen. En van slush puppies tot poffertjes. Ook kinderen van Oosterheem (en omstreken) worden uitgenodigd om spullen die zij zelf niet meer gebruiken te verkopen. Daarnaast zorgen verscheidene DJ’s voor een muzikaal tintje.

Maar ook op culinair gebied is het goed vertoeven. Naast het aanbod van de gevestigde horeca, nabij het water aan de Westerschelde, zijn er lekkernijen te vinden. Kortom: een super gezellige tweedaagse braderie dus die je zeker niet mag missen! Langskomen dus!!

Deelname voor kinderen die hun spullen willen verkopen is gratis. Aanmelden kan bij Schoenmaker Tico (tel. 0793211805) of De Roode Prins (tel. 0793030113). Of loop gewoon even langs. Wel zo makkelijk!

Kijk voor meer informatie op www.winkelcentrumoosterheem.nl of www.facebook.com/oosterheem .

-advertenties-

-goede doel-