vlot bouwen en roeien 2

Voor kinderen die in crisisopvanghuizen wonen is er meestal geen mogelijkheid om op vakantie te gaan. De vrijwilligers van Stichting A Break 4 Kids zetten zich daarom in om ook deze kinderen een mooie zomer te bezorgen.

EftelingIn de zomervakantie zijn de kinderen naar de Efteling geweest. Een aantal kinderen zijn wezen klimmen bij Ayers Rock, en op een andere dag hebben kinderen uit een ander huis vlotten gebouwd en geroeid met hun eigen gemaakte vlot!

De kinderen bouwden samen het vlot met behulp van twee instructeurs. Het vlot bleef goed drijven door de grote tonnen, waarna de meiden konden opstappen om een stukje te gaan varen.Toen ze bij een groter meer aankwamen zijn ze natuurlijk nog even het water ingesprongen met zijn allen. Na het afbreken van het vlot werd er nog wat lekkers gedronken op het terras.

Ook Snowworld werd twee keer (met verschillende huizen) bezocht en voor de jonge kinderen werd een dierentuin in Amsterdam bezocht.

De kinderen kregen na één van de uitstapjes van de stichting een zogenaamd handdoekpakketje gegeven, dat bestond uit 2 handdoeken/2 washandjes; douchegel en shampoo. Mooi ingepakt door het surpriseteam van A Break 4 Kids was het een echt kadootje voor de kinderen.

Handdoekpakketjes Klimmen

Stichting A Break 4 Kids is steeds op zoek naar vrijwilligers en donaties, om leuke dingen voor deze kinderen te kunnen blijven doen. Ook toiletartikelen zijn van harte welkom. Meer informatie over hoe u kunt helpen vindt u op de nieuwe website: www.abreak4kids.nl  

 

-advertenties-

-goede doel-