Welkom aan boord MeervaarderZuid-Holland op zijn mooist, natuur, rust, ruimte van polders, Hollandser kan het niet…; en dat in de drukke Randstad. Heerlijk varen door en boven de polders. Rondvaart Zoetermeer toont u het prachtige landschap en de bijzondere natuur van de polders tussen Zoeterwoude, Stompwijk en het Recreatiegebied Vlietland. Leven onder zeeniveau en toch droge voeten; een stukje ‘Hollands Glorie’. Langs boerderijen en uitspanningen vaart u vier meter boven het maaiveld. Voor jong en oud, een verrassende belevenis. En zeker uw buitenlandse gasten kijken hun ogen uit. Enthousiaste schippers en gidsen informeren u over de rijke (cultuur) historie.

Op donderdag 14 augustus 2014 gooit de Meervaarder om 11:00 en om 14:00 uur de trossen los voor deze Mid-Summer Poldervaart. U betaalt geen € 12,50 maar slechts € 7,50 en kinderen tot 13 jaar € 2,50 in plaats van € 5,00. Vertrek en aankomst bij boerderij het Geertje, Geerweg 7, 2381 LT Zoeterwoude. Voor deze actievaart met ruim 35 % korting kunt u alleen bij de boot een kaartje kopen, tegen contante betaling.

Deze rondvaart is uitstekend te combineren met een fietstocht. U kunt uw fiets achterlaten bij de boerderij of u neemt de fiets mee aan boord(bij boeken aangeven, € 2,50 per fiets) en dan wordt u afgezet bij paviljoen Vlietland. De boot is makkelijk toegankelijk voor fietsen en rolstoelen. Bij het Geertje kunt u de ervaring compleet maken met een rondleiding over de boerderij of met de aankoop van streekproducten.

Voor meer informatie zie www.rondvaartzoetermeer.nl

-advertenties-

-goede doel-