speelmeer jan 14-4De Speelmeerweek in De Veur is de hele week feest! Speelmeer viert zijn 15e verjaardag en pakt groots uit in de laatste week van de vakantie. Je kunt van maandag 25 t/m vrijdag 29 augustus sporten, spelen, zwemmen, klimmen of heel creatief zijn in de vele workshops.

Speelmeer is voor alle Zoetermeerse kinderen van 4 t/m 12 jaar!

Dit kun je iedere dag doen bij Speelmeer:

Sporten, spelen, voetballen in een voetbalboarding, klimmen op een klauterbaan, springen op luchtkussens, zwemmen, van de Speelmeer mega glijberg in het diepe plonzen, creatief zijn, een speurtocht doen of spelen op de Wii. Elke dag is 2Quest entertainment aanwezig met Fun Group Gaming, kun je allerlei workshops volgen, zijn er sportverenigingen, bingo, waveboarden, kijken naar een theatervoorstelling of dansen bij een kinderdisco, waterspelletjes bij mooi weer.

speelmeer jan 14-3Elke dag komt de Speelmeer4kidzz presentator spelletjes, raadsels en wedstrijdjes doen waarbij vaak leuke prijsjes te winnen zijn. Voor de jongste kinderen is er een programma in de Doezelhoek. Naast deze onderdelen is er dagelijks een aanbod van nieuwe, spannende, verrassende, avontuurlijke, creatieve en activiteiten.

Maandag 25 augustus: Happy birthday Speelmeer!

Dinsdag 26 augustus: Ballonnenregen bij Speelmeer!.

Woensdag 27 augustus: Doe raar met je haar!

Donderdag 28 augustus: Vrolijke beestenboel bij Speelmeer!

Vrijdag 29 augustus: Jumping Speelmeer!

Ook dit jaar maak je weer vriendjes bij Speelmeer! Speelmeer bubbelt en bruist weer, is spannend, actief en creatief. Je zult je geen moment vervelen!

Wat kost het?

De toegang voor een dag Speelmeer is € 3,05. Graag zoveel mogelijk gepast betalen. Heb je een Zoetermeer Pas? Dan heb je op vertoon van deze pas én tegen inlevering van cheque 10 gratis toegang. Geen Zoetermeerpas? Vergeet niet om dan gebruikte maken van de kortingsbon en verrassingsbon uit het SpeelmeerPaspoort op blz.13.

Voorverkoop toegangsbandjes Speelmeer

Vervelend om in de rij te staan bij Speelmeer? Koop dan de toegangsbandjes in de voorverkoop. Voor elke dag is weer een mooie kleur uitgezocht. Daarmee kunt u, van 10.00 uur tot 11.00 uur via de zij-ingang bij het restaurant op vertoon van het gesloten bandje om de pols gewoon doorlopen en na die tijd gewoon via de hoofdingang. De bandjes in de voorverkoop zijn verkrijgbaar van 19 juli t/m 23 augustus bij Speelboerderij het Buitenbeest, Belvederebos 270.

-advertenties-

-goede doel-