Rock  Roll Dansdemonstratie Op zondag 1 september 2013 van 19:00u tot 21:00u geeft Dance to the 60's haar open dag! Tijdens deze open dag maak je kennis met swingende Rock 'n Roll , de dansschool en natuurlijk de docenten. Ook kun je meedoen aan een gratis dansles.

Dit kan in 'De Silverdome' aan de van der Hagenstraat 22 te Zoetermeer (tussen het wokrestaurant en de schuine oprit zit de ingang) Grote parkeerplaats voor de deur, gratis parkeren.

Als beginner maak je kennis met de eerste basispassen, dit zowel alleen als met een danspartner. Heb je geen danspartner? Geen zorgen. Ongeveer de helft van de mensen komt alleen of met een vriend of vriendin waar wellicht een leuke danspartner tussen zit. Na afloop van de proefles geven de docenten aanvullende informatie zoals. Bijvoorbeeld uit hoeveel lessen een cursus bestaat, hoe in te schrijven en te betalen, vakantieperiodes, inhalen van gemiste lessen etc.

Dance to the 60's  is een rock 'n roll stichting die zich  vooral richt op het traditioneel rock 'n roll dansen.  Het is een niet commerciële club die draait op vrijwilligers,  wat als voordeel heeft dat ze voor een cursus niet veel hoeven te vragen.

Voor meer informatie of vragen: 079-888 04 08 of 06-23050364 via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.www.dancetothesixtiescom/

-advertenties-

-goede doel-