Sweet lake0 Caribbean Foto Tjapko de Heus

Foto: Tjapko de Heus

Zaterdag 31 augustus en zondag 1 september a.s. wordt het jaarlijkse zomervakantiegevoel nog even uitbundig gevierd tijdens:SWEET (lake) CARIBBEAN!

Een feestje, waarbij iedereen nog even kan wegdromen en kan terugblikken op de dan toch echt voorbije vakantie. En dit is het programma…..

Zaterdag 31 augustus staat helemaal in het teken van dit swingende festijn. Tussen 12.00 en 16.00 uur komen straten en pleinen in het teken te staan van muziek en dans, verzorgd door:

• U Brassband: Zeer originele drumsessies, mooie choreografie en veel uitstraling!

• Los Caporales: 6 dansers dansen een prachtige dans uit het carnaval van Zuid-Amerika, met energieke choreografieën en prachtige kostuums.

• Tabala: Zeer opmerkelijke groep met duidelijke Afrikaanse Samba-Reggae invloeden en hun specifieke slagwerk stijl.

• Banda Loca: Speelt in verschillende stijlen op originele Braziliaanse instrumenten. Verder hebben ze een pop van 5m groot bij zich.

• Los del Sol: brengt het Stadshart in tropische sferen. Dit zonnige, muzikale duo speelt caribische songs als geen ander. Tussendoor maken ze ballonfiguurtjes voor de kleine bezoekers.

• Cabo Verde Chegou: deze multiculturele dansgroep bestaat uit samba-meiden die op de opzwepende muziek van de brassband dansen en de toeschouwers daar graag bij betrekken!

Wie wil kan tussen 11.00 en 16.00 uur ook genieten van diverse tropische attracties, zoals: Speel- Springkussen Dolfijn en het Limbodansen op het Stadhuisplein, aangevuld met een  Jungle bad voor de kleintjes! Een Tropische Suikerspinnenstand op het Burgemeester Wegstapelplein. Een Tropische schminkstand op het Hogerop en in de Passage. Voor tropische gezichtjes! De Tropical Kids slide op het Promenadeplein, waar kinderen naar hartenlust kunnen glijden. De Kids Cocktailbar met terras op Het Rond voor een tropische verfrissing.

Tevens zullen tussen 10.00 en 17.00 uur tientallen kraampjes van diverse Stadshart-ondernemers met spetterende en zonnige aanbiedingen in de straten van het Stadshart te vinden zijn.

GRANDIOZE BARBECUE

Vanaf 15.00 tot ca. 20.00 uur is het smullen geblazen bij de gezellige, voor iedereen toegankelijke

Sweet lake Caribbean 093BARBECUE op het Stadhuisplein. Vanaf slechts € 3,-- kan iedereen hier genieten van diverse barbecuegerechten. Deze Stadshart barbecue is mede mogelijk gemaakt door Mdinner, Bakker Ammerlaan en Esquadraat. En voor een bijbehorend drankje kan men terecht bij de TROPISCHE BAR, verzorgd door The Old Pal.

Maar….er is meer deze zaterdagmiddag en -avond! Wie wil kan op het Stadhuisplein, naast de barbecue, ook ’s-avonds nog profiteren van de attracties Limbodansen, het Speel- en springkussen Dolfijn en het Junglebad. Vanaf 16.00 uur is er muziek van de swingende podiumformatie: Banda Ventura!

Zondag 1 september a.s. vervolgen we Sweet (lake) Caribbean tussen 13.00 en 17.00 uur. De straten en pleinen staan deze koopzondagmiddag in het teken van muziek en dans, verzorgd door:

• Los del Sol: brengt het Stadshart in tropische sferen. Dit zonnige, muzikale duo speelt Caribische songs als geen ander. Tussendoor maken ze ballonfiguurtjes voor de kleine bezoekers.

• Banda Tipo Tonga: Deze band speelt samba-reggae, batucada, hip-hop en funk in unieke arrangementen. Verder hebben ook zij een 5m hoge pop bij zich.

• U Brassband: Zeer originele drumsessies, mooie choreografie en veel uitstraling!• La Diferencia: Deze multiculturele dansgroep bestaat uit 20 danseressen die op de opzwepende muziek van de brassband dansen en de toeschouwers daar graag bij betrekken!

• Banda Festa Brasileira: Een swingende Braziliaanse feestband.

Kortom: ’n spetterende en in alle opzichten tropische afsluiting van SWEET (lake) CARIBBEAN 2013

Kom het beleven!

Sweet lake Caribbean!

 

-advertenties-

-goede doel-