Het Kwadrant Theater zal vanaf 24 augustus zijn deuren weer openen. Doordat de brandmelder niet goed werkte, was de veiligheid van de gebruikers in het geding. Overmorgen zijn de aanpassingen gereed en kan het theater tijdelijk weer open voor het publiek.

Aanpassingen

Door het doen van de enkele technische aanpassingen aan de huidige installatie en met de inzet van brandwachten bij de groepsactiviteiten, wordt de brandveiligheid de komende periode, tot er een nieuwe brandmeld- en ontruimingsinstallatie is, gewaarborgd.
Vanaf 19 augustus begint de aannemer met de installatie van de nieuwe brandmeld- en ontruimingsinstallatie. Deze zal naar verwachting eind september gereed zijn.

theater-kwadrant7

Gebruikers

Met de stichting Greg en Baud Productions, de hoofdgebruiker van het pand en aanspreekpunt voor de gebruikers van het theater, is regelmatig over de ontwikkelingen gesproken en overlegd.
De eerste groepsactiviteit in het Kwadrant Theater is op 28 augustus. Circus Never Mind, die deze week ook al activiteiten gepland had staan, kan tot 26 augustus gebruik maken van De Driesprong.
Aangezien de repetities en voorstellingen grotendeels in september beginnen, is het theater voor de meeste gebruikers weer op tijd beschikbaar.

Nieuwbouw amateurtheater

Het Kwadrant Theater blijft beschikbaar als tijdelijke oplossing tot 1 december 2015. De oplevering van de nieuwbouw, in en bij het CKC in het centrum van Zoetermeer, is gepland op uiterlijk 1 december 2015.

-advertenties-

-goede doel-