20120814 1565Het wordt weer een groot feest bij Speelmeer. Sportcentrum De Veur staat weer een week lang op z'n kop! Van 26 t/m 30 augustus duikt Speelmeer dit jaar de geschiedenis in.

Een hele week Speelmeer met sport, spel, spektakel, zwemmen en creativiteit in Sportcentrum De Veur, met als thema allerlei bijzondere momenten uit de wereldgeschiedenis.
Van 10.00 - 16.00 uur kunnen alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar er terecht voor allerlei sportieve, creatieve, spannende, ontspannende en inspannende activiteiten.


Donderdag 29 augustus:Potige Piraten, Stoere Meiden en Meet & Greet met Dora!
Ken jij Dora van de televisie? Wil jij op de foto met Dora?
Ze bezoekt vandaag in levende lijve van 11.00 tot 15.00 uur Speelmeer!
Verder kun je piraten cupcakes versieren, goudklompjes opduiken en meedoen met een piratenbootjes wedstrijd in het zwembad, een piratenvlag of papegaaitje maken, een glittertattoo krijgen, op het buitenterrein voetballen in de Pannakooi of marshmallows roosteren boven een vuurtje.
Doe het knallende kanonskogelspel, bestorm de Piratenbaan, kom in de ballenbak, doe het Kapitein Haakspel of maak kennis met Tennis en volg een workshop Teddytennis of Kidstennis verzorgd door Tennis Vereniging Dekker Rokkeveen.
Ontdek de papegaai van Roodbaard, test je zeemanskwaliteiten met het knoop/bouwspel Stocs, doe de Vliegende Hollander speurtocht of doe mee met de PiratenQuizz.
Beschilder een piraten glas, maak een piraten juweel, scoor een medaille met een wedstrijd doelschieten, maak indruk met spijkerslaan of maak je moe op het Speelmeer luchtkussen.
We sluiten de dag af met Clown Jovel's spectaculaire Kindershow!

20120813 1536Vrijdag 30 augustus: Grootmoeders Tijd!
De laatste Speelmeerdag wordt een onvergetelijke dag!
Maak kennis met opa en oma, en de wereld waarin zij opgroeiden.
Doe mee met Oud Hollandse spelletjes zoals knikkeren en hinkelen, scoor een bijzondere foto bij de Chromakey fotoshoot door Dennis, win een prijs bij het rad van avontuur, volg een workshop van de wijktuinen, maak een mooi sieraad of doe mee met het parachutespel.
Maak iets lekkers bij de kookworkshop, scoor een suikerspin of ga uit je dak op de Funky Stormbaan of een van de andere spannende attracties.
Volg een workshop bij nagelstyliste Janice, doe mee met een bingo ronde, maak oma's schemerlichtje of een ouderwets gemarmerd fotolijstje.
Volg de dans en acteer workshop bij Stefna, kom koekhappen, doe de opa en oma speurtocht, maak een zangvogeltje voor oma of versier een bloempotje!
Nog niet moe geworden? We maken het feest compleet met de kinder discoshow van Fred Pet.
Met behulp van spelletjes en al je favoriete kindermuziek kun je je hier uitleven zodat je moe en voldaan naar huis kan gaan!Wanneer, waar, hoe laat en wat kost het
Speelmeer is van 26 t/m 30 augustus van 10.00 tot 16.00 uur in Sportcentrum De Veur aan de Prismalaan. De toegang voor een dag Speelmeer is € 3,00.
Heb je een Zoetermeer Pas? Dan heb je op vertoon van deze pas en tegen inlevering van cheque 10 gratis toegang.
Geen Zoetermeerpas? Vergeet niet om gebruik te maken van de kortingsbon en verrassingsbon uit het SpeelmeerPaspoort.

-advertenties-

-goede doel-