20120813 1536Het wordt weer een groot feest bij Speelmeer. Sportcentrum De Veur staat weer een week lang op z'n kop! Van 26 t/m 30 augustus duikt Speelmeer dit jaar de geschiedenis in.

Een hele week Speelmeer met sport, spel, spektakel, zwemmen en creativiteit in Sportcentrum De Veur, met als thema allerlei bijzondere momenten uit de wereldgeschiedenis.
Van 10.00 - 16.00 uur kunnen alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar er terecht voor allerlei sportieve, creatieve, spannende, ontspannende en inspannende activiteiten.

Dit kun je iedere dag bij Speelmeer:
Sporten, spelen, voetballen in een voetbalboarding, klimmen op een klauterbaan en diverse luchtkussens, zwemmen en van de Speelmeer mega glijberg in het diepe plonzen, creatief zijn, een speurtocht doen of spelen op de Wii.
Elke dag is 2Quest entertainment aanwezig met Fun Group Gaming, kun je allerlei workshops volgen, er zijn sportverenigingen, bingo, waveboarden, kijken naar een theatervoorstelling of dansen bij een kinderdisco, waterspelen bij mooi weer of servies beschilderen.
Elke dag komt de Speelmeer4kidzz presentator spelletjes, raadsels en wedstrijdjes doen waarbij vaak leuke prijsjes te winnen zijn. Voor de jongste kinderen is er een programma in de Doezelhoek.
Naast deze onderdelen, is er dagelijks een aanbod van nieuwe, spannende, verrassende, avontuurlijke, creatieve en activiteiten.

20120814 1598Maandag 26 augustus staat bijvoorbeeld in het teken van de Romeinen, met gladiatoren spelen, Romeins worstelen en een Asterix bord beschilderen. Dinsdag komen ridders en jonkvrouwen langs bij Speelmeer en kun je meedoen aan de Ridderspelen of een  middeleeuwse bokaal beschilderen.

Woensdag 28 augustus worden er totempaals gebouwd in het Wilde Westen en kun je lasso werpen of goud zoeken. Donderdag is piratendag met piratenboootjes in het zwembad het het Kapitein Haakspel, maar ook Dora komt langs op deze dag!

De laatste Speelmeerdag, vrijdag 30 augustus staat helemaal in het teken van Grootmoeders tijd, met ouderwetse spelletjes en vermaak.

Wanneer, waar, hoe laat en wat kost het
Speelmeer is van 26 t/m 30 augustus van 10.00 tot 16.00 uur in Sportcentrum De Veur aan de Prismalaan. De toegang voor een dag Speelmeer is € 3,00.
Heb je een Zoetermeer Pas? Dan heb je op vertoon van deze pas en tegen inlevering van cheque 10 gratis toegang.
Geen Zoetermeerpas? Vergeet niet om gebruik te maken van de kortingsbon en verrassingsbon uit het SpeelmeerPaspoort.

-advertenties-

-goede doel-