Zaterdag 10 augustus: laatste workshop ‘Mijn droomstad’ in het Stadsmuseum Zoetermeer

laatste droomstadIn de zomervakantie kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar in het Stadsmuseum Zoetermeer meedoen aan de workshop ‘Mijn droomstad’. Aanstaande zaterdag 10 augustus is de laatste keer dat de workshop gegeven wordt.

In de drie workshops die al geweest zijn, hebben de deelnemers hun eigen droomstad gemaakt. In de droomsteden stond bijvoorbeeld een snoepjesfabriek of een supergrote kinderboerderij. Voordat creatief aan de slag werd gegaan, gingen de kinderen de tentoonstelling ‘Zoetermeer Utopia’ bekijken. Ze zagen hoe Zoetermeer in de afgelopen vijftig jaar gegroeid is. Daarna gingen ze brainstormen over hun eigen droomstad. Wat zouden zij veranderen aan Zoetermeer als zij de baas zouden zijn? Vervolgens gingen ze met verschillende materialen hun eigen droomstad maken. De resultaten waren erg mooi en mochten mee naar huis genomen worden.

Ook meedoen aan de workshop? Dat kan alleen nog aanstaande zaterdag 10 augustus.  De workshop begint om 15.00 uur en eindigt om 16.30. Deelname kost € 4,00 incl. materiaal, iets te drinken en wat lekkers. Er kunnen per workshop maximaal 15 kinderen deelnemen, dus schrijf snel in. Inschrijven kan aan de ontvangstbalie van het museum of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam en de datum van de workshop of via tel. 079-3164735.

‘Mijn droomstad’ zomervakantie-activiteit voor kinderen in het Stadsmuseum Zoetermeer

Zaterdag 10 augustus van 15.00 - 16.30 uur.
Stadsmuseum Zoetermeer
Dorpsstraat 7, 2712 AB Zoetermeer, tel. 079-3164735,
www.stadsmuseumzoetermeer.nl, www.facebook.com/stadsmuseumzoetermeer

-advertenties-

-goede doel-