PCM VLExpress 2013-02-09

Het voorleesseizoen van de Zoetermeerse VoorleesExpress is samen met alle betrokkenen op feestelijke wijze afgesloten. Voorlezers en gezinnen hebben gedurende 20 weken met veel inzet meegedaan aan de VoorleesExpress.
Wethouder Mariëtte van Leeuwen heeft de voorleesdiploma’s uitgereikt aan de kinderen in het bijzijn van hun voorlezers en ouders. De wethouder had nog een verrassing in petto voor alle kinderen ! Zij heeft de kinderen voorgelezen uit haar eigen boek, de Wereld van Wijs.
Alle kinderen kregen na afloop een voorleesstimuleringspakket cadeau , het boek van de wethouder en een prachtig mini loco spel gedoneerd door de Rotaryclub Zoetermeer-Geuzen

PCM VLExpress 2013-02-12 PCM VLExpress 2013-02-02

Speciaal voor de afsluiting was een kinderboekenmarkt georganiseerd in het Atrium van Castellum. De kinderboekenmarkt werd druk bezocht. Ook in de andere Piëzo-centra in Buytenwegh, Oosterheem en Meerzicht werd de VoorleesExpress afgesloten met diploma’s en een feest.

De VoorLeesExpress in Zoetermeer wordt financieel mogelijk gemaakt voor Fonds 1818, het Oranje Fonds en de gemeente Zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-