piezo-buyt

piezo-buyt2De belangstelling voor de ouder- en kinderactiviteiten die in de zomervakantie door PiëzoCentrum Buytenwegh worden georganiseerd, is dit jaar groot. De uitvoering van de activiteiten is grotendeels in handen van de ouders van deelnemende kinderen. De ouders hebben een afwisselend programma voor de zomerperiode samengesteld met uitstapjes naar de kinderboerderij en de bouwspeelplaats, een speurtocht door de wijk, sport- en spelactiviteiten en kooklessen.

Afgelopen woensdag gingen ongeveer twintig kinderen en hun ouders mee met het uitstapje naar de kinderboerderij. De activiteitenreeks is een groot succes en wordt op 28 augustus feestelijk afgesloten met een speurtocht door de wijk. Iedereen die wil meedoen met de activiteiten is van harte welkom in het PiëzoCentrum Buytenwegh Justus van Effenhove 37. De ouder- en kinderactiviteiten vinden elke woensdagmiddag van de zomervakantie plaats van 13.30 uur tot 15.00 uur. Aanmelden is niet nodig en meedoen met de activiteiten is gratis.


Voor meer informatie kunt u bellen naar 079-360 39 88 of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-