Wegwijzer 01Wegwijzer 03Woensdagmiddag overhandigde Lennie Huizer, voorzitter van Floravontuur Promotie Zoetermeer in Clooney’s aan wethouder Robin Paalvast de nieuwe uitgave van de toeristische wegwijzer Zoetermeer. Robin Paalvast wil graag dat Zoetermeer bekend wordt om haar vrijetijdseconomie, met andere worden dat Zoetermeer bruist!

Zoetermeer timmert hard aan de weg om van haar imago slaapstad af te komen. In Zoetermeer is zoveel te doen en te zien dat zelfs de Zoetermeerders niet weten wat hun stad allemaal te bieden heeft. De Toeristische Wegwijzer is voor de stad Zoetermeer van groot belang. Zowel inwoners als bezoekers kunnen deze handzame brochure gebruiken voor praktische tips, informatie en suggesties m.b.t. vrijetijdsbesteding in Zoetermeer. De Wegwijzer heeft een houdbaarheidsdatum van twee jaar en verschijnt ook in het Engels.

De doelstelling is om deze wegwijzers bij alle horeca, openbare en sportgelegenheden in Zoetermeer neer te leggen, zodat iedereen kan zien hoeveel er nog meer te doen is in deze bruisende stad. De Toeristische Wegwijzer is ook gratis verkrijgbaar op publiekstoegankelijke locaties, zoals bij het Stadhuis, culturele centra, Leisure- en vrijetijdsvoorzieningen.

 Wegwijzer 02

 

Foto's: Patricia Munster, patriciareports.com 

 

 

-advertenties-

-goede doel-