50x On FairHet komediegezelschap met de naam On Fair speelt eind deze maand alweer zijn vijftigste show. De improvisatie comedyshow die sinds september 2012 eerst elke twee weken en later elke maand wordt uitgevoerd in JJ Music House heeft daarmee een langlopende traditie neergezet en is niet meer weg te denken uit de plaatselijke cultuurscene.

Lachgarantie

De shows, die standaard duren van 20.00 tot 22.00 uur, kennen een vast verloop. Hoewel de voorstellingen volledig geïmproviseerd zijn, voeren de spelers voor hen bekende spellen uit, die vaak hilarisch verlopen. Mede door de suggesties die de aanwezige mensen in het publiek aandragen, eindigen veel scènes met een gulle lach. Een lachgarantie kan dan ook zeker worden afgegeven!

Op dinsdag 28 april zet JJ Music House zijn deuren open voor de speciale jubileumshow, die gratis te bezoeken is en als thema ‘feest’ in de meest brede zin van het woord mee zal krijgen.

Vaste presentator Remy van Etteger is erg trots op het bereiken van de vijftigste voorstelling: “Nu alweer voor de vijftigste keer een avondje onbekommerd lachen. De dinsdagavonden zijn in jaren niet zo leuk geweest.”

De show is te bezoeken op de Van der Hagenstraat 34a, 2722 NT te Zoetermeer. Dit is achterin het Van Tuyll sportpark - achter de atletiekvereniging ILION en naast de soft/honkbalvereniging BIRDS. Advies: kom met de auto of fiets.

-advertenties-

-goede doel-