20140426 15305Op 27 april vindt de 28e editie van de Rabobank Taptoe Zoetermeer plaats. De organisatie heeft de nodige moeite gedaan om een aantrekkelijk en gevarieerd programma te bieden. En, zoals u altijd gewend bent, gratis toegankelijk.

Het organiseren van de taptoe is dit jaar weer een flinke uitdaging geweest. Iedere keer heeft de organisatie getracht unieke deelnemers naar Zoetermeer te halen. Slechts enkele korpsen kunnen zeggen dat ze meerdere malen deelnemer zijn geweest aan de Taptoe Zoetermeer.

De Taptoe wordt ondersteund door de Gemeente Zoetermeer, Floravontuur Promotie Zoetermeer, fonds 1818 en hoofdsponsor Rabobank Vlietstreek-Zoetermeer.

Voor deze editie van de taptoe heeft de organisatie een spectaculair programma kunnen samenstellen met diverse topkorpsen. De deelnemers aan de taptoe zijn:

20140426 15363Harpe Davids Zoetermeer

Passie Zoetermeer

Federatieband Den Haag

Amigo Leiden

Drum & Bugle Corps Jubal Dordrecht

 

Hiermee bestaat het programma wederom uit een bonte verzameling van muziek- en showstijlen met succesvolle deelnemers aan showwedstrijden Nederlandse, Europese en Wereldkampioenschappen.

Om 20.00 uur wordt de Rabobank Taptoe geopend door de burgemeester Charlie Aptroot.

Aan de voorzijde van het taptoeterrein zal een tribune geplaatst worden met 950 zitplaatsen.

Aan de zijkanten van het taptoeveld zijn staanplaatsen beschikbaar.

Kijk voor meer informatie op www.harpedavidszoetermeer.nl  Of www.facebook.com/taptoezoetermeer

-advertenties-

-goede doel-