DSC 0001De Oranje Stichting Zoetermeer viert de tweede Koningsdag met een uitgebreid programma waar een ieder zich in zal kunnen vinden.

 Voor de jongste Oranjefans zijn er extra activiteiten op het Nicolaasplein. Naast de succesvolle prinsen en prinsessenshow zullen hier om 13 uur ballonnen opgelaten worden voor de jongste kinderen. Er staat ook een grote zweefmolen om even helemaal 'los van de grond' te komen!

Op het Dobbe eiland is pas het kunstwerk weggehaald, waardoor er meer ruimte is gekomen voor de Koningsdag activiteiten. Voor ouders is het ook makkelijker overzicht te houden op de kinderen die kunnen kijken naar de levende poppenkast, of een tochtje maken op de Dobbe.

 

Het vorig jaar geopende Park Palenstein wordt ook betrokken in de feestelijkheden, op het podium in het park kunt u de hele dag genieten van optredens van jong Zoetermeers talent. En even verderop kan de wat oudere jeugd een ritje maken op de Segways, die elk jaar heel populair zijn bij de jongeren!

 

De Oranjestichting merkte de afgelopen jaren dat er te weinig gelegenheid was om iets te eten en te drinken tijdens het Oranjefeest. Dit jaar hebben zij daarom de marktkooplui die elke week op de warenmarkt in Zoetermeer staan benaderd om langs het Marseillepad hun marktstallen op te stellen om het publiek de kans te geven even iets lekkers te eten of drinken.

 

kon-dag-ballonnen

Het hele programma vindt u hier: Programma Koningsdag

 De gehele dag zullen wij foto's publiceren van de activiteiten op Koninginnedag. Wilt u ook meehelpen en voor één dag Oranje fotograaf worden? Stuur uw foto's naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vermeld duidelijk waar de foto's zijn genomen en vergeet niet om toestemming te vragen van de mensen die op de foto staan, dan plaatsen wij uw foto's graag ook op onze site!

-advertenties-

-goede doel-