DSC01357Maandag 27 april (Koningsdag) zal het orgelconcert in de Oude kerk (Dorpsstraat 59) worden verzorgd door Ronald de Jong.

Dit keer is het concert op Koningsdag ( vandaar de afwijkende maandag). Ronald zal een feestelijk programma brengen met muziek van W.Vogel (Valeriussuite), C.Kee (variaties over ‘Merck toch hoe sterck’), G.Young en eigen werk.

De aanvangstijd is 15.00 uur tot 16.00 uur Het concert is gratis toegankelijk maar er is wel een collecte bij de uitgang.

Lunchpauzeconcert Oude Kerk Zoetermeer

Woensdag 29 april zal het wekelijkse lunchpauzeconcert in de Oude kerk (Dorpsstraat 59) worden verzorgd door Merel Merula: Serena Jansen (sopraan) en Regina Albanez (theorbe). Op het programma werken van o.a Caccini, Kapsberger en Froberger. Prachtige barokmuziek in een intieme zetting .

De concerten en programma’s kunt u ook vinden op de website van Stichting : www.concertenzoetermeer.nl De wekelijkse lunchpauzeconcerten in de Oude Kerk zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op woensdagmiddag tussen 12.45 en 13.15 uur.

-advertenties-

-goede doel-