SeizoenspresentatieTerwijl seizoen 2014/2015 nog in volle gang is, is het Stadstheater al druk met de voorbereidingen voor seizoen 2015/2016. De programmering is bijna rond en het belooft weer een mooi theaterseizoen te worden.

Tijdens de seizoenspresentatie op 29 april krijgt u een voorproefje van het nieuwe seizoen voorgeschoteld. Wie er komen en wat er gaat gebeuren, dat blijft een verrassing, maar het is zeker de moeite waard! Bent u ook nieuwsgierig en wilt u als één van de eersten weten wat het komende seizoen te bieden heeft? Kom dan naar de seizoenspresentatie en ontvang als eerste de nieuwe brochure. Laat u verrassen!

Dit jaar introduceert het Stadstheater iets nieuws, speciaal voor wie het Stadstheater een warm hart toedraagt: de StadstheaterVriend! Als Vriend profiteert u van vele exclusieve voordelen, zoals voorrang bij de kaartverkoop voor volgend theaterseizoen en korting op theaterkaarten. Als StadstheaterVriend krijgt u bovendien 50% korting op uw entreekaart voor de feestelijke seizoenspresentatie! Kijk voor meer informatie, de voorwaarden en alle voordelen op de website.

De seizoenspresentatie vindt plaats op woensdag 29 april om 20.15 uur in de Grote Zaal van het Stadstheater. Kaarten kosten € 12,50 per stuk. StadstheaterVriend worden kost € 30,00 (€ 50,00 voor twee personen) voor één theaterseizoen. Kaarten voor de seizoenspresentatie en een StadstheaterVriend lidmaatschap zijn te koop via www.stadstheater.nl, aan de kassa of via telefoonnummer 079 342 75 65.

-advertenties-

-goede doel-