picasso festivalOp het Picasso Lyceum is het motto ‘Talenten Ontwikkelen tot Prestaties’ al jaren één van de speerpunten van het onderwijs. Dat er zoveel verschillende talenten zijn, kunt u vrijdag 17 april komen bekijken op het allereerste Picasso Festival.

Er zijn twee podia waar leerlingen hun talenten laten zien op het gebied van zang, dans, toneel en muziek. In andere ruimtes kunt u genieten van beeldende kunst, film, sport en games. En natuurlijk zijn er ook leerlingen aan het werk achter de schermen.

Naast de optredens en demonstraties worden er ook verschillende workshops en activiteiten georganiseerd zoals djembé, zumba, dans, levend tafelvoetbal én een workshop scenario schrijven van Khalid Boudou, auteur van het Schnitzalparadijs.

Het Picasso Festival vindt plaats op vrijdag 17 april van 17.00 tot 22.00 uur op het Picasso Lyceum (Paletsingel 38c). Kaartjes zijn te koop voor €5,- in de centrale hal tijdens de grote pauze (12.30 tot 13.00 uur) en aan de deur (zolang de voorraad strekt). Muntjes voor eten, drank en de workshops zijn op de avond zelf te koop.

 

Op de foto leerlingen van de technische commissie voor het kunstige loket van het Picasso Festival. Foto gemaakt door Mara van der Heiden

-advertenties-

-goede doel-