SoosHet Rode Kruis start een nieuwe soos in de wijk Oosterheem, in het activiteitencentrum van Palet Welzijn. Daarmee biedt het Rode Kruis inwoners van Oosterheem de gelegenheid om samen met anderen te handwerken, kaarten te maken of spelletjes te doen.

Door samen te komen met mensen met dezelfde interesses, bouwen de deelnemers een netwerk op. In de huidige samenleving wordt het belang van dat netwerk steeds groter. Met de activiteitensoos draagt het Rode Kruis bij aan eenzaamheidsbestrijding.

De soos in Oosterheem wordt op 17 april feestelijk geopend. Geïnteresseerden kunnen langskomen om kennis te maken met de vrijwilligers en om meer informatie te krijgen over de soos. Daarna wordt de soos om de veertien dagen georganiseerd op vrijdagmiddag, tussen 13.30 uur en 15.30 uur, in het activiteitencentrum van Palet Welzijn (Zanzibarplein 5). Deelnemen aan de soos is gratis.

Het Rode Kruis heeft al op drie andere locaties soosactiviteiten, namelijk op de Bijdorplaan, in de Morgenster en in Rokkeveen. Ook voor deze locaties kunnen zich nog extra deelnemers aanmelden.

Meer informatie over de soosactiviteiten van het Rode Kruis is te vinden op www.rodekruis.nl/zoetermeer. Geïnteresseerden kunnen ook bellen naar Riet Otte, 079 331 49 96.

-advertenties-

-goede doel-