pasdedeuxMet trots presenteert Danspodium ‘Pas de Deux’ op woensdag 22 april haar eerste voorstelling ‘Een Koffer Vol Avontuur' in de theaterzaal van CKC & partners. Een mysterieuze koffer tovert allerlei spullen tevoorschijn waar met dans en zang op ingespeeld wordt. De unieke samenwerking tussen leerlingen van Danspodium ‘Pas De Deux’ en leerlingen van het CKC maakt de voorstelling heel divers en verrassend.

Een mysterieuze koffer

De voorstelling wordt geleid door de kinderen van de cursus DaZaDra (Dans, zang en drama). Ze vinden een koffer waaruit allerlei spullen tevoorschijn komen. Die spullen zijn een leidraad voor de voorstelling die je onder andere meevoert naar het steenkoude landschap van Frozen, de eenzaamheid van de zee en langs een aantal sprookjesachtige stukken. Jong en oud werken vol enthousiasme mee aan deze voorstelling.

Samenwerking

‘Een Koffer Vol Avontuur’ is een bijzondere samenwerking tussen Danspodium ‘Pas De Deux’ en het CKC. Onder andere leerlingen kinderdans, klassiek ballet en DaZaDra (dans, zang en drama) doen mee. Tijdens de voorstelling wordt live muziek, waaronder harp, cello en zang, gecombineerd met dans.

De voorstelling ‘Een Koffer Vol Avontuur’ vindt plaatst op woensdag 22 april in de theaterzaal van CKC & partners. Aanvang van de voorstelling is 19.00 uur. Vanaf 8 april kunnen de deelnemende leerlingen 2 kaarten per persoon kopen. De vrije verkoop start 15 april. Kaartjes kosten €7,50 per stuk en zijn te koop bij de receptie of te reserveren via 079-3161411.

-advertenties-

-goede doel-