HKZ CKC Muziekconcours 2015 c kleinVrijdag 17 april barst de strijd los tijdens de finale van het HKZ-CKC Muziekconcours! Meer dan 150 enthousiaste deelnemers deden mee aan de voorrondes en daarvan presenteren de beste 9 solisten en 6 ensembles zich de 17e in de Theaterzaal van CKC & partners.

Al vanaf februari zijn de deelnemers aan het jaarlijkse concours druk in de weer met het voorbereiden van hun repertoire. Daardoor maakten ze het de juryleden niet gemakkelijk. Uiteindelijk is de jury er toch uitgekomen en selecteerde de beste solisten en ensembles voor de finale. Dit resulteerde in een zeer diverse samenstelling. Verschillende leeftijden, instrumenten en formaties zorgen voor een prachtig programma op 17 april.

Inmiddels is dit muziekconcours, dat voor het eerst werd georganiseerd in 2001, uitgegroeid tot het meest belangrijke en prestigieuze muziekevenement bij CKC & partners. Uiteraard is het CKC trots op alle deelnemers aan dit concours. Op deze spannende finale-avond halen zij het beste uit zichzelf naar boven en trakteren het publiek op een spectaculaire avond met een smeltkroes aan verschillende muziekgenres. Het HKZ-CKC Muziekconcours wordt gesponsord door HKZ Specialisatie. Ga voor meer informatie naar www.ckc-zoetermeer.nl.

-advertenties-

-goede doel-