Venna PR Gezonde schoolOp zaterdag 18 april organiseert basisschool de Waterlelie een Peuterfestival in samenwerking met Kern Kinderopvang. Basisschool de Waterlelie heeft vorig schooljaar het vignet ‘Gezonde school’ mogen ontvangen. Het thema van het festival is ‘Feest! Gezond eten en trakteren!’

Het evenement vindt plaats rond het schoolgebouw aan de Goudenregenzoom 73 in Zoetermeer. U bent met uw peuter van harte welkom van 10.30 tot 12.30u. Er zijn verschillende workshops waaraan u gratis kunt deelnemen. Zo zal muziekschool Guitarmate vertegenwoordigd zijn met de workshop ‘Bewegen op muziek…Peutertijd!’ en de bibliotheek uit de wijk verzorgt enkele voorleesmomenten. Er kan door uw peuter zelfs een ritje op een ezeltje gemaakt worden! Pro Patria geeft peutergym en er is Zumba les. Er staan verschillende informatiekraampjes. Er kunnen gezonde traktaties gemaakt worden. Tevens kunt u zich oriënteren op mogelijkheden voor uw peuter op sportgebied.

Tijdens het Peuterfestival kunt u natuurlijk ook de school bekijken. Er zijn leerkrachten die u te woord staan over de laatste nieuwtjes zoals Engelse les vanaf de kleutergroepen. Na afloop ontvangt u een goodiebag.

 

Foto: L. Galle

-advertenties-

-goede doel-